Vakbekwame chauffeurs

      Geen reacties op Vakbekwame chauffeurs

Vakbekwame chauffeurs

Bent u opzoek naar een taxi in de omgeving van Geleen of Sittard??? Dan bent u bij BTI Tax aan goeie adres. Wij verzorgen alle soorten taxi ritten denk hierbij aan straattaxi, airport taxi en business taxi. Heeft u meteen een taxi nodig die u naar u locatie brengt zonder lange wachttijden. Bel dan meteen met BTI TAX Geleen Sittard op het nummer 06 22 33 45 66 of stuur een email naar info@btitax.nl.

Heeft u een airport taxi nodig boek dan eenvoudige u online airport taxi met ons nieuwe offerte systeem. Dan bent u altijd verzekerd van een comfortable taxi rit zonder zorgen naar het airport.

Onze speciaal hiervoor geselecteerde en vakbekwame chauffeurs dragen een kostuum zijn servicegericht, behulpzaam, flexibel en discreet. Onze chauffeurs helpen je tot in de puntjes met onder andere het uitladen van je bagage tot het helpen van inchecken. Onze chauffeurs spreken ook meerdere talen zoals engels en duits. Ons wagenpark bestaat alleen uit zeer nette en luxe mercedessen. Wij doen trouwens ook groeps vervoer.

Airport Taxi nodig?

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis? wij zorgen voor het begin en het einde van uw trip.

Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa.

Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur graag even met u meegaan tot aan de incheck balie. Ook indien u wat ouder bent en moeite hebt met de bagage zullen wij u graag van dienst zijn. Deze service is gratis, het enige wat u moet doen is het even vragen, wij zullen u graag helpen.

Zoekt u een betrouwbaar taxi voor een betaalbare prijs. Dan bent u bij BTI TAX aan het goeie adres. Bel meteen met 06 22 33 45 66 en bestel uw taxi. Nooit meer zoeken naar de plaats van bestemming of naar ruimte om te parkeren en nooit meer betalen voor een parkeerplaats. En dat allemaal voor een zeer voordelige tarief.

BTI TAX Geleen

Adres

Spreeuwenstraat 32,

6165 BB GeleenContact

Tel. 0031 (0)6 22 33 45 66

E-mail: info@btitax.nlOpeningstijden

BTI TAX is 24 uur per dag,

7 dagen per week bereikbaar.

https://www.btitax.nl/

424 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *