Op bezoek bij de varkensboederij

Wij nodigen iedereen uit om eens te komen kijken. De kijkstal is dagelijks vanaf 9:00 uur open. In de winter gaat de deur om 17:00 uur dicht, maar ‘s zomers kun je tot 20:00 uur een bezoek brengen. Gratis! Een afspraak maken is niet nodig. Groepen kunnen op afspraak en tegen een passende vergoeding, een rondleiding met deskundige toelichting krijgen in onze kijkstal.

Voor meer informatie neem contact op

Wij, Familie Lemans uit Berg aan de Maas hebben een zeugen – en vleesvarkensbedrijf met zichtstal en akkerbouw. Tevens  verkopen wij vers varkensvlees aan huis.

logo

Vanzelfsprekend is dit varkensvlees afkomstig van onze eigen boerderij.

Het welzijn van onze varkens staat hoog in ons vaandel. De varkens worden gevoerd met producten afkomstig van eigen bedrijf, zoals gemalen mais, gerst en tarwe. De zeugen leven in een grote groep op een bed van stro. Goed voer en een goede leefomgeving dragen bij aan een goede gezondheid van de varkens, waardoor het gebruik van antibiotica heel laag is. 

Onze vleesvarkens zijn een kruising tussen het Engels en Nederlands landras. Dit heeft tot resultaat dat wij heerlijk smaakvol, mager en mals vlees  kunnen leveren. Bijzonder aan ons vlees is dat dit bij het braden weinig vocht verliest en daardoor nauwelijks slinkt. Uw vlees komt weer net zo groot uit de pan, zoals het er in ging. 

https://www.opgenhei.com/

310 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *