Medal of Honor: Above and Beyond

medal of honor

Het is alweer lang geleden dat de we een Medal of Honor game hebben gezien. De laatste release was al in 2012 en het is dus nodig tijd dat er nieuwe release uitkomt. Tijdens de Oculus Connect 6, de zesde editie van de Connect-persconferentie van Facebook’s Oculus, is de nieuwe Medal of Honor: Above and Beyond aangekondigd.

Medal of Honor: Above and Beyond is een actie game met een meeslepende VR-ervaring die zich afspeelt in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. In deze game treed je in de schoenen van een agent uit de office of Strategic service. Jij als agent hebt de taak gekregen om te infiltreren bij de Nazi’s, hierbij heb je een pact gesloten met het Franse verzet om achter de vijandelijke linie de plannen van de Duitsers te saboteren.

Met de Oculus Rift wil de ontwikkelaar de spelers op geheel nieuwe wijze in aanraking brengen met de Medal of Honor serie. Door de Oculus Rift lijkt het net of je een tijdmachine instapt terug naar de jaren 40. Door verhalen van veteranen in de game op te nemen wil de ontwikkelaar de game zo realistisch mogelijk maken. Ook zijn er geruchten dat de ontwikkelaar werkt aan een multiplayer. De Game komt dit jaar nog uit maar de precieze datum is nog niet bekend gemaakt.

Wil jij ook zoek en vind spelletjes spelen? 

256 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *