Affiliate Marketing

      Geen reacties op Affiliate Marketing
marketing-998561_1920

Affiliate marketing is een bekende term voor veel online marketeers en marketeers in het algemeen. 

 

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een kanaal waarbij organisaties, zoals webshops, externe partijen, vaak publishers, een vergoeding bieden voor de extra verkopen of extra klanten of prospects die een publisher doorstuurt naar een dergelijke webshop.

Zo zijn er tegenwoordig talloze bloggers die bijvoorbeeld artikelen schrijven over voeding, reizen of de meest heerlijke recepten delen. Consumenten die online zoeken via zoekmachines als Google en Bing klikken dan op die websites, lezen het verhaal of bekijken een of meerdere recepten en worden vervolgens doorgestuurd naar bijvoorbeeld een webshop met kookboeken of reisverhalen.

 

Als de persoon die doorgestuurd of doorgelinkt vervolgens een boek aanschaft, ontvangt de blogger in dit geval een deel van die verkoop. In de meeste gevallen is dit gebaseerd op een percentage van de omzet. Op deze manier kunnen bloggers geld verdienen en krijgt een webshop extra klanten.

 

Affiliate marketing is razend populair tegenwoordig en er zijn dan ook talloze trainingen over dit vak. Echter is er één affiliate marketing training die zo diep gaat en alles uitlegt, dat ook leken kunnen beginnen met affiliate marketing.

 

Deze training is ontwikkeld door Jacko Meijaard

 

551 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *