Affiliate Marketing Revolutie

Jacko Meijaard - Affiliate marketing revolutie

Als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen via het internet dan is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard echt iets voor jou! In dit gloednieuwe verdienmodel neemt Jacko je mee achter de schermen van zijn succesvolle internet business Meijaard Media.

Onder Meijaard Media vallen meerdere winstgevende affiliate websites die allemaal volgens een specifiek stappenplan zijn gemaakt. Als jij ook wilt weten wat dit stappenplan precies inhoud, lees dan snel verder!

Wat ga je leren?

In de affiliate marketing revolutie ga je leren hoe je snel en simpel goed verkopende websites kunt maken. In totaal zijn er 7 modules:

  1. Starten met affiliate marketing
  2. Website inrichten
  3. Hoog scoren in Google
  4. Website live zetten
  5. Meten is weten
  6. De puntjes op de i
  7. Afronding

Starten met affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van producten en diensten die door een ander zijn gemaakt. Via een unieke affiliate link stuur je bezoekers naar een verkooppagina, als een van deze bezoekers iets koopt dan krijg jij een commissie.

Website inrichten

Ontdek hoe je met Marketheme 2.0 of WordPress snel een eigen website online zet. Jacko laat zien welke thema’s en plugins hij gebruikt en hoe je deze moet inrichten.

Hoog scoren in Google

Je wilt natuurlijk bezoekers op je website en die heb je ook nodig om winst te maken. In deze module leer je alles over zoekmachine optimalisatie zodat jouw websites goed vindbaar zijn.

Website live zetten

Het lanceren van een website is een belangrijk moment en moet op de juiste manier gebeuren. Het kan je veel Google posities schelen als je Jacko zijn manier volgt!

Meten is weten

Het is belangrijk dat je weet hoe jouw bezoeker zich gedragen. Welke pagina’s en berichten zijn populair? hier wil je natuurlijk een affiliate link hebben staan..

De puntjes op de i

Je website is klaar maar er is altijd ruimte voor verbetering. In deze module ga je leren hoe je jouw website moet optimaliseren voor nog meer commissies!

Afronding

Jacko laat zien waar je na het optimaliseren van je website nog op moet letten.

Wat zijn de resultaten?

De affiliate marketing revolutie heeft al meer dan 6.000 leden, de resultaten lopen uiteen. Er zijn mensen die nu net als Jacko Meijaard met een tijdsinvestering van 2 / 3 uur per dag meer dan 10.000 per maand verdienen, anderen verdienen minder.

Tijd investeren is in deze cursus een grote succes factoor. Het stappenplan werkt, maar het kost wel tijd (en geld) om dit systeem onder de knie te krijgen.

Over het algemeen zijn de resultaten positief, de meeste leden zijn tevreden met het geld dat ze nu dankzij de affiliate marketing revolutie verdienen. Hou er rekening mee dat de affiliate marketing revolutie slechts €47,- kost, dit heb je natuurlijk snel terug verdiend.

401 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Please rate this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *